Hot Wheels igračke

Hot Wheels igračke za trkaći automobil počele su 1968. godine i od tada nikada nisu prestale trčati. Bili su zamisao (braincar?) Elliotta Handlera, jedne polovice Mattelovog zloglasnog moćnog para (njegova supruga, Ruth Handler, bila je odgovorna za stvaranje Barbie). Kako se ispostavilo, autići su bili veliki uspjeh, uspjevši mnogo više nego što je bilo tko u Mattelu zamislio, a od tada je brand Hot Wheels samo postajao veći, s još više automobila i staza za trkaće automobile. Hot Wheels automobili su lijevani pod pritiskom, što znači da su stvoreni topljenjem metala i punjenjem u kalupe, te su iznenađujuće dobro detaljni i vjerni dizajnu automobila iz stvarnog života. Novi modeli često izlaze iz tvorničke garaže Hot Wheelsa, a posljednji su “Tri & Stop Me”, “Bye Focal II”, “49 Merg”, “Dairy Delivery”, “Jeep Scrambler”, “HW40”, “Lotus Concept “ i “67 Camaro”. Čak 50 novih modela automobila izlazi u godinu dana, tako da se kolekcija trkaćih automobila Hot Wheels eksponencijalno širi, a zaljubljenici u Hot Wheels nikada neće pronaći svoje kolekcije potpune. Strastveni kolekcionari mogu pratiti svoje kolekcije trkaćih automobila na službenoj web stranici Hot Wheelsa, www.hotwheels.com. Ako kreirate račun i prijavite se, možete provjeriti koje automobile imate, a koje još trebate nabaviti. Također možete pratiti najnovije modele, iskoristiti posebne ponude, sudjelovati u aukcijama i trgovati automobilima s drugim kolekcionarima.

Naša kultura je dugo bila fascinirana trkaćim automobilima, što objašnjava zašto su Hot Wheels automobili toliko popularni. Sport automobilskih utrka postoji još od 1800-ih, a auto utrke su jedan od najgledanijih sportova za gledatelje. Također, mnogi su obožavatelji serije Brzi i žestoki. Možda je privlačnost igračaka za trkaće automobile, trkaćih arena i filmova o utrkama to što nam omogućuje da uživamo u uzbuđenju utrka bez opasnosti. Ovisno o okolnostima, automobilske utrke mogu biti poprilično opasne pa je možda bolje uživati u njima iz daljine, bilo da se to doživljava kroz fantaziju ili na tribinama ili u kazališnim sjedalima.

Skupljanje Hot Wheels trkaćih automobila također je mnogo jeftiniji hobi od skupljanja pravih vozila. Automobili sami po sebi ne koštaju toliko i nikada nećete kupiti benzin za njih. Također ih je lakše pratiti i održavati jer ih nema potrebe pohranjivati u bezbroj garaža ili redovito čistiti i mijenjati ulje. A ako slučajno srušite bilo koji od njih, hvala Bogu da nećete morati brinuti o osiguranju.

Objavljeno dana